Euro Taxi Nijmegen

Voordelig onderweg

Euro Taxi Nijmegen.  0624 848488

 


Nijmegen - Schiphol       129,00

Nijmegen - Eindhoven     89,00

Nijmegen - Dusseldorf . 129,00

Nijmegen - Weeze            79,00


Taxi


taxi nijmegen


Tarieven:

Binnen de stad hanteren wij altijd het taximeter tarief.

De vaste tarieven in de regio en naar de vliegvelden gelden alleen wanneer u vooraf via het reserveringsformulier op de website reserveert.

Ook voor uw luchthavenvervoer bent u bij Euro Taxi Nijmegen aan het juiste adres. Wij bieden taxivervoer aan naar alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Uw taxi kunt u snel en eenvoudig online boeken. Zowel voor uw zakelijk als uw vakantie taxi vervoer staan wij voor u klaar.

taxi naar schiphol

     


 

Start tarief

 

 

kosten taxi

per kilometer

 

 

kosten taxi

per kilometer

 

tarief 1      € 2,95

€ 2,17 p/km

€ 0,36 p/min
 

Airport taxi

 

 

Taxi in Nijmegen en de regio

 

 

Kwaliteit en Veiligheid

 

Op zoek naar taxi vervoer naar eèn van de vliegvelden. Euro Taxi Nijmegen brengt U graag. Reist u zakelijk of gaat u op vakantie, Voor beide bent u bij ons aan het juiste adres.  Geen gesleep met koffers en bagage, onze behulpzame chauffeurs helpen u vanaf de voordeur tot de taxi en naar de vertrekhal. Euro Taxi Nijmegen brengt u rechtstreeks naar Schiphol, airport Eindhoven, vliegveld Rotterdam, Weeze airport, Dusseldorf en Brussel. Ook voor de terugreis staat de taxi weer voor u klaar en staan wij op het afgeproken tijdstip op de luchthaven op u te wachten.

Overal in de regio Nijmegen en daarbuiten kunt u gebruik maken van de taxi's van Euro Taxi Nijmegen. De taxi’s van Euro Taxi Nijmegen brengen u vanuit Nijmegen naar alle gebieden rondom Nijmegen
zoals: Beuningen, Wijchen, Malden, Bemmel, Elst en Groesbeek. Eigenlijk rijden de euro taxi's u door heel het land en ook naar de nationale en internationale luchthavens.
Vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer 0624 848488.
U kunt per telefoon of via internet een Euro Taxi bestellen.
Kijk voor meer informatie en taxi tarieven verder op de website.

Euro Taxi Nijmegen garandeert kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen van een recent bouwjaar in te zetten. Onze chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een taxibedrijf verwacht mag worden. Bent u toch niet helemaal tevreden neem dan contact op via het contact-formulier op deze website.
Bent u wel helemaal tevreden vertel het anderen en like Us op facebook. Wij zien u graag in eén van onze taxi's. 

Euro Taxi Nijmegen, Postbus 31461, 6503 CL Nijmegen.Tweet


Delen


Leuk vinden
Orbit Computers